Ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση παρουσιάζει το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2” και στην περιοχή μας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Γιάννη Τσίγκρο.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κ. Τσίγκρος μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να επιτευχθεί το επόμενο διάστημα μια σημαντική ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας καθώς από το “Σπίτι μου 2” είναι περισσότερα τα κίνητρα που δίνονται σε ακίνητα με οικοδομική άδεια πριν από το 2007 γεγονός που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στους μηχανικούς της περιοχής αλλά και στο ΑΕΠ της ευρύτερης περιοχής, αφού μέσω της οικοδομής κινείται ένα τεράστιο εύρος επαγγελμάτων και αγοράς υλικών.
Μέχρι τώρα είχαμε μόνο τα προγράμματα “Εξοικονομώ” που επέτρεπαν παρεμβάσεις μικρής κλίμακας στα ακίνητα, τώρα θα μπορούν να έχουν τα ακίνητα και οι κατοικίες ανακαινίσεις ευρείας κλίμακας.
(φωτογραφία από ΒΗΜΑ Τηλεόραση Ιωαννίνων)
Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.