Το Γυμνάσιο Περάματος έλαβε μέρος στην 3η Διακρατική συνάντηση του έργου “Living beside the water” (Ζώντας δίπλα στο νερό) του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ , από 24 έως 28 Μαΐου 2021.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το σχολείο “Escola Secundária Manuel Cargaleiro” της πόλης Αμόρα της Πορτογαλίας και πραγματοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Στα πλαίσια των εργασιών της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά όλα τα προγραμματισμένα εργαστήρια. Με την προβολή σχετικών βίντεο έγινε παρουσίαση του Πορτογαλικού Σχολείου και της ευρύτερης περιοχής. Επίσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των φιλοξενούμενων Ευρωπαίων καθηγητών και μαθητών στο Seixal (Ναυτικό Οικολογικό Μουσείο), στη Λισαβόνα (Μουσείο Νερού και το Oceanário), το Alqueva (Η Μεγάλη Λίμνη και το Monsaraz) και άλλα αξιοθέατα που σχετίζονται με το νερό.

Η συνάντηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Σ’ αυτή έλαβαν μέρος καθηγητές και μαθητές από τη Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Τσέχικη Δημοκρατία.

Ο Διευθυντής

Τσοκάνης Κωνσταντίνος

 page1image1761231408

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!