Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Άννα Ασημακοπούλου σε ανάρτησή της σήμερα.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Χ ότι έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συναδέλφου της. «Πριν λίγο, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του στον ιστότοπο Tvxs και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη» αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Ασημακοπούλου.

Η απάντηση Κoύλογλου στη μήνυση Ασημακοπούλου

«Έτσι αντιλαμβάνονται την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την έκφραση άποψης η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Ασημακοπούλου. Συμβουλεύω την τελευταία να προσέξει λίγο με τα πολλά δικαστήρια, γιατί στο σκάνδαλο που εμπλέκεται χρησιμοποίησε κλεμμένα προσωπικά δεδομένα που είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα. Και θα έχει πολλά δικαστικά έξοδα» ήταν η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές καθώς αποσύρθηκε μετά το σκάνδαλο με την αποστολή email σε απόδημους Έλληνες. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες, σε μία απόπειρα να «καθαρίσει» το όνομά της έδειξε ως υπεύθυνο τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Τι έλεγε το άρθρο Κούλογλου για την Ασημακοπούλου

Στο εν λόγω άρθρο ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κ. Ασημακοπούλου στην τελευταία της αυτή δήλωση εμμέσως διαψεύδει τη Νίκη Κεραμέως, που είχε υποστηρίξει ότι οι λίστες εκλογέων διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, επί υπηρεσιακής κυβέρνησης. Επίσης έθεσε το ερώτημα αν τα αρχεία ήταν προς πώληση και εάν η κ. Ασημακοπούλου τα αγόρασε. «Η “πολιτικά άπληστη” κυρία Ασημακοπούλου τα αγόρασε, για να περάσει σε σταυρούς τους συνυποψήφιους(ες) τους και να “πουλήσει” τη δημοφιλία της στην Αθήνα, υποστηρίζεται επίσης στους ευρωδιαδρόμους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κούλογλου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!