Η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ» καλεί νέες φωνές σε μια ξεχωριστή «Ανοιχτή Πρόβα» στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»
Η Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» αναζητά νέες φωνές και διοργανώνει ανοιχτή πρόβα στις 23 Οκτωβρίου, με ελεύθερη συμμετοχή και χωρίς απαίτηση μουσικών γνώσεων.
Ένα ανανεωμένο καλλιτεχνικό ταξίδι ξεκινά για τη Μικτή Χορωδία Πρέβεζας «ΑΡΜΟΝΙΑ», η οποία ανοίγει τις πόρτες της και αναζητά νέες φωνές, κυρίως έως 40 ετών. Η χορωδία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε νέους και νέες της περιοχής να γίνουν μέλη μιας δυναμικής ομάδας, να εξελίξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των συναυλιών, των ταξιδιών και των μεγάλων διεθνών φεστιβάλ.
Στο πλαίσιο αυτό, η «Αρμονία» προσκαλεί το κοινό σε μια «Ανοιχτή Πρόβα», την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στις 21:00, στον εμβληματικό χώρο της Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» στην Πρέβεζα.
Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί με έναν διαδραστικό και απόλυτα φιλικό χαρακτήρα. Όσοι αγαπούν το τραγούδι και θέλουν να γνωρίσουν τη χορωδιακή πράξη από μέσα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία, να τραγουδήσουν μαζί με τα μέλη της χορωδίας και να νιώσουν το ζεστό κλίμα της ομάδας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.
Πληροφορίες Εκδήλωσης:
- Ημερομηνία: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026
- Ώρα προσέλευσης: 21:00
- Τοποθεσία: Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης», Πρέβεζα
- Είσοδος: Ελεύθερη
Για την ένταξη στη χορωδία δεν απαιτούνται εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις, παρά μόνο αγάπη για τη μουσική και διάθεση για ομαδική δημιουργία.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033