Η Περιφέρεια διαβεβαιώνει ότι γίνονται έλεγχοι των περιβαλλοντικών όρων στις βιομηχανίες της Πεδινής
Ο Λάμπρος Γεωργόπουλος έθεσε στην Περιφερειακή Επιτροπή το ζήτημα των ελέγχων στις επιχειρήσεις της Πεδινής, με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη να διαβεβαιώνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποιούν τους απαιτούμενους ελέγχους.
Τη διαβεβαίωση ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου τηρούν τη νομοθεσία και διενεργούν τους προβλεπόμενους περιβαλλοντικούς ελέγχους στις επιχειρήσεις και τις παραγωγικές μονάδες της Πεδινής έδωσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Λάμπρου Γεωργόπουλου της παράταξης ΦΩΣ στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής το πρωί της Τετάρτης.
To ζήτημα των επιχειρήσεων και παραγωγικών μονάδων στην περιοχή της Πεδινής τέθηκε στη συζήτηση, αυτή τη φορά στην Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, μετά τα όσα είχαν λεχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων για τις χρήσεις γης και τη λειτουργία εγκαταστάσεων στη Χιονιάσα, το βράδυ της Δευτέρας.
Ο κ. Γεωργόπουλος ρώτησε συγκεκριμένα αν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποιούν τους απαιτούμενους ελέγχους στις επιχειρήσεις της περιοχής, με τον Περιφερειάρχη να απαντά θετικά.
Ο κ. Καχριμάνης διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες προχωρούν σε ελέγχους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι στην Πεδινή «πηγαίνει η υπηρεσία πάντα» όταν απαιτείται έλεγχος.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033