Η Περιφέρεια τιμά τους εθνικούς ευεργέτες
Με επίκεντρο την πόλη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών», που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 10:30 το πρωί θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου. Την κεντρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Αναστάσιος Μακρογιαννόπουλος, Διευθυντής του Γυμνασίου Κατσικά.
Στις 11:00 θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων αρχών, φορέων και πολιτών.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης απευθύνει κάλεσμα προς όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μνήμης.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033