Καναδάς: Τέσσερις νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου κοντά στο Μόντρεαλ
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο συνετρίβη νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ στον Καναδά. Το ελικόπτερο είχε τυλιχθεί στις φλόγες όταν έφτασαν στο σημείο οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή ελικοπτέρου νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, ανακοίνωσε η αστυνομία στην επαρχία Κεμπέκ του Καναδά.
Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CBC και CTV, η αστυνομία διευκρίνισε πως το ελικόπτερο συνετρίβη περί τις 14:30 (σ.σ. ώρα ανατολικής ακτής Καναδά· 21:30 ώρα Ελλάδας) και ότι βρισκόταν στις φλόγες όταν έφτασαν επιτόπου οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, κοντά στη Σεντ Μπριζίντ ντ’ Ιμπερβίλ.
Η Sûreté du Québec, η αστυνομία της γαλλόφωνης επαρχίας, ανέφερε ότι και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι νεκροί. Δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες για το σε ποια εταιρεία ή φορέα ανήκε, από πού είχε απογειωθεί και πού κατευθυνόταν, ούτε τον σκοπό της πτήσης.
Η υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών του Καναδά (TSB στα αγγλικά, BST στα γαλλικά) έκανε γνωστό πως ομάδα της επιφορτίστηκε να διενεργήσει έρευνα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033