ΚΚΕ Ιωαννίνων: Συζήτηση για την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης
Εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα τις λαϊκές διεκδικήσεις και την Τοπική Διοίκηση.
Εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 19:30, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις μαζί με τον λαό, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και τοπικού κράτους».
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Όλυ Τσουμάνη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιωαννίνων και δημοτική σύμβουλος Ιωαννιτών, και ο Γιώργος Πρέντζας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηπείρου και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου.
Η Τ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ καλεί όσους συμπορεύτηκαν με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και την Περιφέρεια, καθώς και τους πολίτες των Ιωαννίνων, να συμμετάσχουν στη συζήτηση για την εμπειρία από την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στα όργανα της Τοπικής Διοίκησης, τη συνέχεια της δράσης και τις εξελίξεις στο τοπικό κράτος.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033