Από την Τήνο, την οποία επισκέφθηκε για τις γιορτινές ημέρες του ορθόδοξου Πάσχα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις ευχές του.
Λίγες ώρες προτού οι καμπάνες των εκκλησιών σημάνουν την Ανάσταση, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο για «ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία», επισημαίνοντας πάντως πως η σκέψη του βρίσκεται από τη μία «στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», διότι «χρειάζονται τη στήριξή μας», και από την άλλη «σε όλους τους ενστόλους μας», οι οποίοι «αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς».
Αναλυτικά στο πασχαλινό μήνυμά του ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέφερε:
«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.
Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.
Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!