Νέα υπηρεσία «Taxi» στη λίμνη Παμβώτιδα – Ταχύτερη σύνδεση με το Νησί των Ιωαννίνων

Νέα υπηρεσία «Taxi» τέθηκε σε λειτουργία στη λίμνη Παμβώτιδα, προσφέροντας ταχύτερη μετακίνηση προς το Νησί των Ιωαννίνων με σκάφος χωρητικότητας 15 επιβατών.

Νέα υπηρεσία «Taxi» στη λίμνη Παμβώτιδα – Ταχύτερη σύνδεση με το Νησί των Ιωαννίνων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Από χθες τέθηκε σε λειτουργία η νέα υπηρεσία «Taxi» για τη μεταφορά επιβατών από και προς το Νησί των Ιωαννίνων, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή μετακίνησης στη λίμνη Παμβώτιδα.

Το νέο σκάφος εκτελεί δρομολόγια στα νερά της λίμνης, διευκολύνοντας τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες που επιθυμούν γρήγορη και άμεση πρόσβαση στο Νησί, συμπληρώνοντας τις υφιστάμενες συγκοινωνιακές υπηρεσίες.

Η έναρξη της λειτουργίας του σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις μετακινήσεις προς το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης της Ελλάδας, ενισχύοντας την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών στην περιοχή.

Είναι χωρητικότητας 15 ατόμων και βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κάστρου στο “δώδεκα”.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google