Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Νομού Θεσπρωτίας ευγνωμονεί για μια γενναιόδωρη δωρεά

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Νομού Θεσπρωτίας ευγνωμονεί για μια γενναιόδωρη δωρεά

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στους συμμαθητές της αείμνηστης Ηρώς Μπρέστα για τη γενναιόδωρη δωρεά ύψους 870 ευρώ, η οποία πραγματοποιήθηκε εις μνήμην της και προς ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Η συγκινητική αυτή πρωτοβουλία αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης, σεβασμού και τιμής στη μνήμη της Ηρώς Μπρέστα, και ταυτόχρονα μια πράξη ουσιαστικής στήριξης προς τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας του Νομού Θεσπρωτίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην κόρη της εκλιπούσας, Μαρία Γκαλονάκη, της οποίας η δύναμη και η αξιοπρέπεια μας εμπνέουν καθημερινά.

Η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί για την υποστήριξη δράσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι τίμησαν τη μνήμη της Ηρώς με αυτόν τον ουσιαστικό και ευγενικό τρόπο.