Το περιοδικό «Ελληνική Κουζίνα» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ και η δημοσιογράφος Δώρα Μάστορα , φιλοξενούν στις τις παραδοσιακές γεύσεις των Τζουμέρκων.
Στο άρθρο παρουσιάζονται όλα τα  σχετικά με την 15η δράση της Axion Hellas στα Β.Τζουμέρκα όπου εντός του πλούσιου εκπαιδευτικού και πολιτιστικού πρόσφατου  προγράμματος , η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου μαζί με κατοίκους της περιοχής δημιούργησε παραδοσιακές συνταγές της περιοχής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!