ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Στόχος τους να βάλουν το 2 μπροστά και όχι να κυβερνήσουν» (βίντεο)
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ότι στοχεύει πρωτίστως σε ποσοστό άνω του 20% και όχι στη διακυβέρνηση, σχολιάζοντας δηλώσεις του Γιώργου Ιωακειμίδη στον ΣΚΑΪ για τις εκλογές.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στο κόμμα του εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΕΛ.Α.Σ., Γιώργου Ιωακειμίδη, στον ΣΚΑΪ.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποκάλυψε τους πραγματικούς εκλογικούς στόχους του κόμματος Τσίπρα, δηλώνοντας ότι βασική επιδίωξη είναι «να βάλουν το 2 μπροστά στα ποσοστά τους».
«Πρωταρχικός τους στόχος είναι να βάλουν το 2 μπροστά στα ποσοστά τους και όχι να κυβερνήσουν τη χώρα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο ίδιο σχόλιο, το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «χρυσό χορηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 και του 2023.
«Προφανώς φιλοδοξεί να μη χάσει αυτόν τον τίτλο ούτε το 2027», προσθέτει, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης στον χώρο της αντιπολίτευσης.
Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την πολιτική δύναμη που διαθέτει σχέδιο, στελέχη και κυβερνητική πρόταση για την αλλαγή πορείας της χώρας.
Παράλληλα, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για υποθέσεις διαφθοράς, αναξιοκρατία, χαμένες ευκαιρίες στο παραγωγικό μοντέλο, μειωμένη αγοραστική δύναμη και αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν κοινωνικές ομάδες.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033