Ο πατέρας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.
Ο Γιάννης Καλλιάνος από το βράδυ της Τρίτης (23/04) είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν. Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και στη συνέχεια απάντησε σε όσα υποστήριξαν το «Αττικόν» και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείο «Αττικόν», εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου» τόνισε αρχικά κ. Καλλιάνος μιλώντας στο Live News. “Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο. Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε.
Όλοι μου έλεγαν ‘”σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει”. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας νου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική.
Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μήτρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!