Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα.

Πώς φαντάζεσαι έναν γνωστό stand-up comedian να κάνει ομιλία; Πόσο μας επηρεάζει η σωστή διαρρύθμιση του χώρου μας; Υποστηρίζονται ικανοποιητικά τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλους τους κλάδους;

Στη σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρεθεί ο εκθαμβωτικός Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο οποίος αν και γνωστός ως stand-up comedian, αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ανακαλύψουμε από τη σκοπιά του ομιλητή.

Συνεχίζοντας στον κλάδο της επιστήμης, κοντά μας θα βρίσκεται η Ανδριανή Μανέττα, η οποία θα μας μιλήσει για την αναγέννηση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ρομπότ.

Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβει ο τρόπος διακόσμησης του χώρου μας, μέσα από τη μοναδική ομιλία της Ιόλης Χιωτίνη.

Τέλος, η Μαρία Χατζηγιάννη Director και μέλος των WIFT GR, δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό event, καθώς εκπροσωπεί ένα κορυφαίο δίκτυο με σκοπό την ενδυνάμωση των γυναικών, φωτίζοντας τα επιτεύγματά τους, παρέχοντας πρόσβαση σε μια υποστηρικτική κοινότητα ομοίων που δρα υπέρ των συμφερόντων των γυναικών.

Βασικός συνεργάτης του TEDx Mavili Square 2024 είναι μια εξωστρεφής εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα που τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από μεγάλους και μικρούς οργανισμούς, λόγος φυσικά γίνεται για την Terracom S.A.

Η Corporate Stage του φετινού TEDx Mavili Square by Terracom, θα φιλοξενήσει ομιλίες από μεγάλες εταιρείες, ξεκινώντας με τη Terracom S.A., με εκπροσώπους της τον Κωνσταντίνο Κέφη (Senior Software & DevOps Engineer), τον Αλέξανδρο Τάγκα (Marketing Manager), την Αλεξία Τάτση (Senior Account Executive) και τον Νέστορα Βασιλείου (Channel Development Manager).

Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα Social Media μας.

Facebook: www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/
Site: www.tedxmavilisquare.com/
Instagram: www.instagram.com/tedxmavilisquare/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/tedxmavilisquare
YouTube: www.youtube.com/TEDxMaviliSquare
TikTok: www.tiktok.com/@tedxmavilisquare/
Twitter: www.twitter.com/TEDxMaviliSq

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!