Αν η ζωή είναι μια διαδρομή, το νέο TOYOTA C-HR είναι το διαβατήριό σας για τις περιπέτειες που σας περιμένουν να ανακαλύψετε. Ελκυστικό, δυναμικό και άκρως αποδοτικό, με άμεση επιτάχυνση για εύκολες προσπεράσεις και γεμάτο αυτοπεποίθηση για να κατακτήσετε οποιοδήποτε δρόμο, το TOYOTA C-HR είναι πρόθυμο και έτοιμο για κάθε ταξίδι. Ετοιμαστείτε για τη νέα γενιά υβριδικών επιδόσεων. Ένα έξυπνο αυτοκίνητο το οποίο φορτίζει μόνο του και δεν χρειάζεται ρεύμα και πολύωρη αναμονή για φόρτιση…

Σε ένα κόσμο γεμάτο συμβιβασμούς: ξεχωρίστε με το νέο Toyota C-HR. Ένα σύγχρονο coupé SUV με απέριττη σχεδίαση που αποπνέει δυναμισμό και συμπαγείς διαστάσεις κατάλληλες για τους δρόμους της πόλης.

Ζήστε μαζί του μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και απολαύστε κάθε διαδρομή. Οι υβριδικοί κινητήρες του C-HR 1.8cc & 2.00cc με ισχύ έως 184 ίππους και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, προσφέρουν μια απολαυστική οδηγική εμπειρία ενώ σας δίνουν την δυνατότητα να κινηθείτε αποκλειστικά ηλεκτρικά έως και το 80% της διαδρομής).

Στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ στα Ιωάννινα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και χρωμάτων ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων για να διαλέξετε το επόμενό σας αυτοκίνητο. Αποκτήστε το σήμερα, από 22.830€ και με έκπτωση έως 2.000€!

TOYOTA ΠΟΔΑΣ, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ στα Ιωάννινα.
8ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2651092760 & 2651607210.
https://podas.toyota.gr/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!