Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από γέφυρα – Σοβαρός τραυματισμός στα πόδια

Μεγάλη κινητοποίηση σημειώθηκε στην Ξάνθη μετά από πτώση 17χρονης από γέφυρα στην περιοχή της Εκτενεπόλ. Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια.

Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από γέφυρα – Σοβαρός τραυματισμός στα πόδια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/5) στην Ξάνθη, όταν μια 17χρονη κοπέλα βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από γέφυρα στην περιοχή της Εκτενεπόλ, στον δρόμο προς το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με το xanthinea, το περιστατικό συνέβη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν τη νεαρή κοπέλα και να τη μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο, προκειμένου στη συνέχεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της ή τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Photo: xanthinews

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google