Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις για τις 1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία οι οποίες θα γίνουν για πρώτη φορά μέσω ΑΣΕΠ. Στην Ηπειρο εχουν προκυρηχθει 24 θεσεις, 14 στον δημο Ιωαννιτων,6 στην Αρτα,3 στην Πάργα και1 στην Πρέβεζα.

Στην προκήρυξη θα υπάρχει ηλικιακά όριο μεταξύ των 20 και 35 ετών, ενώ οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία σειρά από ειδικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες στις οποίες αφού επιτύχουν μετα υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση και η δομή της προσωπικότητας.

Πώς κατανέμονται οι θέσεις Οι θέσεις στην Ήπειρο

  • Δήμος Αρταίων 6 θέσεις Δ.Ε. .
  • Δήμος Ιωαννιτών 3 θέσεις Δ.Ε. , 3 θέσεις Π.Ε και 1 θέση Τ.Ε., σύνολο 7
  • Δήμος Πάργας 3 θέσεις Δ.Ε.
  • Δήμος Πρέβεζας 1 θέση Δ.Ε.

Τέλος οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. ενώ θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία σειρά από ειδικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες στις οποίες αφού επιτύχουν μετά υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση, η αντίληψη και η δομή της προσωπικότητας.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητικές δοκιμασίες, στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι περιλαμβάνουν:

  1. Δρόμο 100 μ. σε χρόνο 16΄΄ (μία προσπάθεια).
  2. Δρόμο 1.000 μ. σε χρόνο 4′ και 20΄΄ (μία προσπάθεια).
  3. Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1.00 μ. (τρεις προσπάθειες).
  4. Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).
  5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!