Υπερήφανη η Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου για τη συμμετοχή της στην Παρέλαση στα Ιωάννινα

Υπερήφανη η Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου για τη συμμετοχή της στην Παρέλαση στα Ιωάννινα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου εκφράζει την τιμή και την υπερηφάνεια της για τη συμμετοχή των πυροσβεστών μας στη στρατιωτική παρέλαση της 21ης Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Η παρουσία των πυροσβεστών μας στην παρέλαση, ενώπιον της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής προς τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη σημαντική ημέρα. Ως πυροσβέστες της Ηπείρου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αφοσίωση, ευθύνη και επαγγελματισμό την αποστολή μας προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Ηπείρου

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google