Το 4ο ΓΕΛ Ιωαννίνων «Ακαδημία» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ηπείρου – Europe Direct, συνδιοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Αιθαλομίχλη: Μια απειλή για το Λεκανοπέδιο και την πόλη των Ιωαννίνων».
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.
Συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές ειδικοί σε θέματα υγείας και περιβάλλοντος, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και ευρωβουλευτές.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο τουπρογράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν η κα Αναστασία Γιαννάκου, Διευθύντρια 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων – «Ακαδημία», ο κ. Δημήτρης Γκόλας, Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ηπείρου – Europe Direct Ηπείρου, ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Θωμάς Μπέγκας, Δήμαρχος Ιωαννίνων και η κα Σταματία Λογοθέτη, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Τζιάκος Ηλίας και Ρήτα Δήμητρα, μαθητές – υποψήφιοι Junior Ambassadors (τάξη A´), Παπαγεωργίου Υπαπαντή-Ναταλία, Junior Ambassador (τάξη B), ο Φίλιππος Καμάρης, Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Υπεύθυνος Κοινότητος- Δίκτυο Εθελοντών mazi.eu, ο κ. Ιωάννης Λυκοτραφίτης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Ηπείρου, ο κ. Κωνσταντίνος Κωστίκας, Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠΓΝ Ιωαννίνων, ο κ. Γιώργος Αντωνίου, Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Ιωαννιτών, Περιβαλλοντολόγος, ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής, Ομάδα των Πρασίνων /Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία, η κα Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής, Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η κα Ελένη Κουντουρά, Ευρωβουλευτής, Ομάδα της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!