Παιδαριώδεις οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού της χώρας!

Κούφια λόγια για τους λειτουργούς της υγείας την ώρα και τη στιγμή που οι χρόνιοι και οχι μόνο ασθενείς αναζητούν την νοσοκομειακή τους  φροντίδα.
Ούτε λόγος για τα δύο μεγάλα Νοσοκομεία της πόλης, ούτε λόγος για τα  μικρά της περιφέρειας! Στόχος της κυβέρνησης η συρρίκνωση του ΕΣΥ ώστε ο  άμοιρος  ασθενής να καταφεύγει στην ιδιωτική υγεία!
Πλήρης υποκρισία κ.Μητσοτάκη! Το έχουμε καταλάβει πια!

Εμμέσως πλήν σαφώς μας δήλωσε οτι η πανδημία εγινε το εργαλείο ωστε να” αναδειχθούν οι προτεραιότητες” της κυβέρνησης!
Ποιές είναι αυτές κ.Μητσοτάκη?
Για ποιες δεσμεύσεις και επενδύσεις μιλάτε, όταν ένάμιση χρόνο τώρα διώχνετε τους χρόνιους ασθενείς απο τα δημόσια νοσοκομεία, κλείνοντας   κλινικές, αναβάλλοντας  χειρουργεία : ΟΛΑ  νοσοκομεία μιάς νόσου!
Προσλάβατε ελάχιστους υγειονομικούς με ημερομηνία λήξης και τους
πρωτοπληρώσατε  μετα από εξι ολόκληρους μήνες?
Μείωσατε την χρηματοδότηση για την υγεία στο κόκκινο.
Στην αύξηση των ογκολογικών περιστατικών απαντήσατε κλείνοντας τις  πόρτες στα δημόσια νοσοκομεία και οδηγήσατε τους ασθενείς αυτούς στην  ιδιωτική υγεία!

Θριαμβολογείτε για το Ταμείο Ανάκαμψης ως “μια εμβληματική ευκαιρία” για  την χώρα, όταν το χρέος απο τα δανεικά έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη!
Δεν αναφέρετε καν ότι το  καθαρό όφελος από το Ταμείο Ανάκαμψης  θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, 10 δισ. για την εξαετία -ακριβώς όπως το  ΜέΡΑ25 προειδοποιούσε από τον περασμένο Ιούνιο ! … 2,5 δισ. από το  Ταμείο Ανάκαμψης -κι αυτό σε μια χρονιά που το κράτος πρέπει να πληρώσει  11,5 δισ. στους δανειστές και να μπει “μέσα” άλλα 15 δισ. ώστε να
καλύψει τα ελλείμματά του.

Μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες κ.Μητσοτάκη!

  ΜέΡΑ25 Ιωαννίνων”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!