Το εμπορικό πάρκο Top Parks “ντύθηκε” αποκριάτικα και με τους μικρούς του φίλους έδωσαν μια διαφορετική πινελιά στους χώρους του πάρκου. Το face painting έδωσε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους ενώ έκαναν τις αγορές τους.

Το εμπορικό πάρκο Top Parks σε περιμένει κάθε μέρα να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία και παράλληλα να φορτίσεις το ηλεκτροκίνητο σου όχημα!

ΟΙ μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές αλυσίδες με προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για όλη την οικογένεια και το νοικοκυριό. Ikea, Jumbo, Intersport, The Mart, H&M, Sinsay, LC Wakiki, Pepco βρίσκονται στον χώρο του Top Parks, όπου εύκολα θα πραγματοποιήσετε τις πιο έξυπνες αγορές με εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα και ελεύθερο Parking .

Επίσης, στο Top Parks θα βρεις τους νέους ταχυφορτιστές Blue Hub ισχύος 300KW της ΔΕΗ που είναι οι ταχύτεροι και ισχυρότεροι στην Ελλάδα και έχουν προδιαγραφές για ΑμεΑ, όπως ειδική οθόνη και ειδικό σχεδιασμό θέσης φόρτισης. Η ολοκλήρωση της φόρτισης της μπαταρίας από 10% σε 80% μπορεί να γίνει σε ελάχιστο χρόνο, ακόμη και σε 18’ λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος.

Ζησε τη νέα εμπειρία στο Top Parks και τις Απόκριες.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!