Το Hall Of Brands και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουν την λήξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών για την διαδικασία ανάδειξης της νέας custom φανέλας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ της σεζόν 2022/2023, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σε διάστημα τριών εβδομάδων οι φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού, κατέθεσαν τις προτάσεις τους, με το Hall Of Brands να δέχεται έναν τεράστιο αριθμό συμμετοχών, υψηλού επιπέδου, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το γεγονός αυτό μας οδήγησε στην απόφαση να συμπεριλάβουμε περισσότερες συμμετοχές στην τελική φάση του διαγωνισμού και έτσι να θέσουμε στην ψηφοφορία του κόσμου 45 συμμετοχές, από 10 που ήταν το αρχικό πλάνο.

Από σήμερα Δευτέρα 18/04/22 μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.hallofbrands.gr/pas-custom-jersey και να ψηφίσουν τις 3 αγαπημένες τους συμμετοχές. 

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοικτή έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24/04/22 και ο νικητής θα αποκαλυφθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει το Hall Of Brands τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 500€ για προϊόντα της boutique του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς επίσης και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2022/2023.

NOT JUST A JERSEY. YOUR JERSEY.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!