Το Epirus Sport and Health Center διοργανώνει την μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού της πόλης, το «Epirus Sport Open Days 2024». Μια μοναδική Γιορτή Υγείας και Ευεξίας για όλες τις οικογένειες των Ιωαννίνων και όχι μόνο!

Για τα παιδιά επιλέξτε ανάμεσα στα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, την ρυθμική γυμναστική και τον χορό, όσο οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, να συμμετέχουν σε συνεδρίες pilates reformer, σε group personal ή ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή και στα εξειδικευμένα τμήματα Aqua Aerobics.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας και καλωσορίζουμε την πόλη στις εγκαταστάσεις μας! Επιθυμία μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, να βιώσουν όσα έχει να προσφέρει το Epirus Sport", δήλωσε ο Πέτρος Παππάς, διευθυντής του Epirus Sport and Health Center. «Είτε θέλετε να αποκτήσετε φόρμα, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλά να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την υγεία σας, είμαστε έτοιμοι να σας τα προσφέρουμε».

“Στο Epirus Sport πιστεύουμε ότι o αθλητισμός, η υγεία και η ευτυχία πάνε χέρι-χέρι”, συνεχίζει ο Πέτρος Παππάς. “Με το Epirus Sport Open Days 2024, στοχεύουμε να κάνουμε την αρχή και να εμπνεύσουμε, να βοηθήσουμε τις οικογένειες να δώσουν προτεραιότητα στην ευημερία τους και να κάνουν θετικές επιλογές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Ελπίζουμε το παράδειγμά μας να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς των Ιωαννίνων”.

Για να επωφεληθούν από αυτήν την αποκλειστική προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απλώς να επισκεφτούν το Epirus Sport and Health Center στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και να εγγραφούν στη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών ή να καλέσουν στο 2651046735. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς υποχρεώσεις – αρπάξτε την ευκαιρία να ζήσετε τη διαφορά του Epirus Sport από πρώτο χέρι εντελώς Δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Epirus Sport Open Days 2024 αλλά και για να ενημερώνεστε για επερχόμενες εκδηλώσεις και προσφορές, ακολουθήστε το @epirussport

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!