“Με μεγάλη έκπληξη και λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα epirusgate.gr, η οποία (ανακοίνωση) δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και εξυπηρετεί σκοπούς , που καμία σχέση δεν έχουν με την ΕΛΕΠΑΠ και το έργο της.

Με το κείμενο του ως άνω φορέα επιχειρείται να αμαυρωθεί η εικόνα ενός σωματείου , που επί 85 συναπτά έτη στην Αθήνα και επί 42 στο Παράρτημά του στα Ιωάννινα προσφέρει άρτιες υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ανάγκη φυσιο(εργο)λογοθεραπείες, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης.

Πάνω από 100.000 άτομα έχουν περάσει από την ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα και στα 6 Παραρτήματα που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στο Αγρίνιο, στα Χανιά και στο Βόλο, έχοντας βρει με τη φροντίδα του καταρτισμένου και έμπειρου προσωπικού της και της άρτιας υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτει, το δρόμο προς την αποκατάσταση της υγείας τους, και την πλήρη ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Μόνιμοι υποστηρικτές του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, δεν είναι άλλοι από τους εθελοντές, άνθρωποι που προσφέρουν από το υστέρημά τους και από το χρόνο τους για να ενισχύσουν το έργο του Σωματείου μας.

Δυστυχώς, το φθινόπωρο του 2021 έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένο τετράχρονο παιδί, όχι όμως σε ώρα θεραπείας, όπως ανακριβώς ανεγράφη, και σε κάθε περίπτωση για λόγους, που δεν σχετίζονται με τη φοίτησή του σε δομή της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!