Λίγες μέρες μείνανε για τα Χριστούγεννα και σιγά σιγά όλοι ξεκινάμε να αναζητάμε τα δώρα που θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Το βιβλιοπωλείο Nakas Book House στον πεζόδρομο Παπάζογλου 4, φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει να ανακαλύψετε ένα κόσμο γεμάτο ξεχωριστά δώρα!

Το Nakas Book House είναι ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία όλων των κατηγοριών, χιλιάδες επώνυμα παιχνίδια, αμέτρητες προτάσεις σε είδη δώρων και διακόσμησης!

Βρείτε ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στον απόλυτο προορισμό και χαρίστε χαμόγελα σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δώρα για εσάς!

Το πρώτο πρόσωπο που πρέπει να κάνετε δώρο τα Χριστούγεννα, φυσικά είναι ο εαυτός σας! Γι’ αυτό και στα Nakas Book House ετοιμάσαμε κάτι μοναδικό για εσάς!

Όσο ψωνίζετε τα δώρα σας τόσο κερδίζετε! Τι σημαίνει αυτό; Με τις αγορές σας στο βιβλιοπωλείο Nakas Book House  σας επιστρέφουμε το 20% της αξίας των αγορών σας σε δωροεπιταγή, για την επόμενη επίσκεψή σας!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που θα βρείτε στο www.nakasbookhouse.gr

Δώρα για παιδιά!

Αν κάποιοι περιμένουν τα Χριστούγεννα με περισσότερη ανυπομονησία από εμάς, αυτοί είναι σίγουρα οι μικροί μας φίλοι! Μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στα χέρια τους ένα δώρο με πολύχρωμο περιτύλιγμα, ελπίζοντας ότι θα κρύβει μέσα του αυτό που ονειρεύονταν καιρό! Και σίγουρα στο Nakas Book House θα βρείτε αμέτρητες επιλογές δώρων!

Παιδικά βιβλίαπαιχνίδια από επώνυμα brands LegoPlaymobilRobotimeΚάισσαGiochi PreziosiSusaeta κ.α και πάααααααααααρα πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 

Δώρα για ενήλικες!

Τα δώρα δεν κάνουν χαρούμενα μόνο τα παιδιά! Γι΄ αυτό μην παραλείψετε στη λίστα σας να προσθέσετε δώρα για τους αγαπημένους σας γονείς, φίλους, συγγενείς.  Στο βιβλιοπωλείο Nakas Book House θα βρείτε αμέτρητες επιλογές βιβλίων όλων των κατηγοριών, επιτραπέζια παιχνίδια ενηλίκων, ημερολόγια, κούπες, παγούρια, πένες, αξεσουάρ κινητών και πολλά άλλα που θα τους κάνουν να νιώσουν ξανά παιδιά!

 

Δώρα για το σπίτι!

Στολίστε το σπίτι σας και δημιουργείστε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα με γούρια, είδη για χριστουγεννιάτικη διακόσμησηστολίδια με το πιο σύγχρονο design, αρωματικά κεριά και πολλά άλλα!

 

Τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με τα δώρα και τη χαρά περισσότερο από κάθε άλλη γιορτή του χρόνου, γι’ αυτό All You want for Christmas θα τα βρείτε στη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House.

Και αν δεν έχετε χρόνο για τις αγορές σας… σας έχουμε τη λύση! Όλες οι αγορές σας, αποστέλλονται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ, ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ με την πρωτοποριακή υπηρεσία Delivery που για πρώτη φορά εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House!

Ραντεβού στο νέο σημείο συνάντησης στον πεζόδρομο Παπάζογλου 4!

                                                           

Facebook https://www.facebook.com/nakasbookhouse

Instagram https://www.instagram.com/nakasbookhouse/

Tik Tok https://www.tiktok.com/@nakasbookhouse

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!