Με τον κόσμο να δίνει πανηγυρικό κλίμα στο κατάμεστο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων, τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC έκαναν το  1-0 και … το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στην Α1 γυναικών κερδίζοντας με σκορ 89-40 τον Ηρακλή.

Τα κορίτσια του Μάριου Μιχαήλ μπήκαν αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ηρακλή και από το πρώτο δεκάλεπτο πήραν το υπέρ τους σκορ 13-7.

Η ίδια και …καλύτερη δουλειά έγινε μόλις η ομάδα ζεστάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο που με την εξαιρετική επίθεση σε συνδυασμό με την κακή άμυνα των κοριτσιών το Ηρακλή, ο ΠΑΣ πήρε φωτιά και ξέφυγε κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 34 – 14.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνέχισε στην ίδια ροή με επιμέρους σκορ 22-13 ενώ στην τέταρτη άμυνα και επίθεση έδωσαν μεγαλύτερη διαφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC με επιμέρους 20-6

Δεκάλεπτα: 13-7, 34 – 14, 22-13, 20-6

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης, Γιαννούλης, Τοπαλίδης

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά εδώ.

Ο ΠΑΣ θα πάει την Τετάρτη (17/4, 17:00) στη Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο για το δεύτερο παιχνίδι και αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου 17:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο

Όποια ομάδα κάνει πρώτη δύο νίκες είναι αυτή που τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!