Τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν ψηφιακά έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης.

Λόγω μεγάλης συμμετοχής η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Η επιδότηση φτάνει το 90% και το ανώτατο ποσό της τις 18.000 ευρώ. Η καταβολή της επιδότησης θα γίνει μέσω των ηλεκτρονικών επιταγών (vouchers) που θα διατεθούν, τις οποίες οι ωφελούμενες επιχειρήσεις θα χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν τους προμηθευτές των νέων ψηφιακών τους εργαλείων.

Πως μπορώ να υποβάλω αίτηση για να ενταχθώ στο πρόγραμμα;

Η αίτηση επιχορήγησης δημιουργείται και υποβάλλεται από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης μέσω taxisnet. Βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τον υπολογισμό κριτηρίων επιλεξιμότητας και βαθμολόγησης αντλούνται αυτόματα από μητρώα του δημόσιου τομέα.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για την υποβολή της αίτησης σας.

Επιπλέον, ο χρήστης καταχωρεί συμπληρωματικά στοιχεία που μπορεί να ζητηθούν ανά περίπτωση, όπως στοιχεία πραγματικών δικαιούχων της επιχείρησης, στοιχεία που αφορούν προγενέστερες ενισχύσεις κ.α.

Τέλος, ταυτοποιείται ο αριθμός τηλεφώνου του εκπροσώπου της επιχείρησης που θα είναι και το μέσο επικοινωνίας και αποστολής των επιταγών (vouchers) σε περίπτωση έγκρισης της επιχορήγησης. Αφού η αίτηση ολοκληρωθεί και υποβληθεί, ο χρήστης θα μπορεί να δει μέσω taxisnet όλα τα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της, καθώς και πληροφορίες για τις επιταγές (vouchers) που έχουν εκδοθεί.

Γιατί να προτιμήσετε την ΠΕ Websites για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Η ΠΕ Websites είναι μία Γιαννιώτικη εταιρία που εξειδικεύεται στον χώρο της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών, είναι σε θέση να αναπτύξει ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και μπορούν να φέρουν άμεσες πωλήσεις στον εκάστοτε ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης.

Το πλούσιο portfolio της εταιρείας αποτελεί και την απόδειξη της ποιότητας που προσφέρει σε κάθε της πελάτη. Η ΠΕ Websites πρόσφατα επιλέχθηκε ανάδοχος για την ψηφιοποιήση του Μουσείου της Ολυμπιακής Αεροπορίας ενώ εντός τους τελευταίους μήνες έχει συνάψει μεγάλες δυναμικές στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (HRE Group, VMS Leisure Marine, CHC Group, Purete D’Hulie κα).

Η ΠΕ Websites προσφέρει ποικίλες λύσεις που επιδοτούνται με ποσοστό 90% από το πρόγραμμα:

  1. Εταιρίες που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα νέο eshop εκμεταλλευόμενοι την παρούσα επιδότηση.
  1. Εταιρίες που έχουν ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το eshop τους με νέες υπηρεσίες και διασυνδέσεις. Οι ενέργειες που μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα είναι:
    • Αναβάθμιση της πλατφόρμας του eshop στην τελευταία έκδοση
    • Δημιουργία διασύνδεση με εμπορικές εφαρμογές ERP για συγχρονισμό του eshop σας με την αποθήκη σας.
    • Δημιουργία διασύνδεσης με εταιρίες courier για αυτόματη δημιουργία Voucher και ενημέρωση των πελατών για την πορεία της παραγγελίας τους
    • Προσθήκες για εξτρά λειτουργικότητα και υπηρεσίες.

Αν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την υποβολή της αίτησης, αν θέλετε να προχωρήσετε με την αίτησή σας ή αν έχετε λάβει το Voucher του προγράμματος και σας ενδιαφέρει η υλοποίηση του προγράμματος, επικοινωνήστε στο 217 000 8707 (καθημερινά 10:00 – 20:00) ή μέσω e-mail στο [email protected] και ένα εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας καθοδηγήσει με ταχύτητα και σιγουριά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!