Στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθούν το Ν. Πρέβεζας την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού του κόμματος εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας «Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευρωβουλευτής, Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, θα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Φαναρίου και μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε διαφορετικά μέρη του νομού με στόχο να συναντήσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στους δρόμους και στις πλατείες και να συνομιλήσουν μαζί τους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και στον Γοργόμυλο, την περιοχή του νομού που έφερε τα υψηλότερα ποσοστά στις εκλογές της 21ης Μαΐου για την μεγάλη λαϊκή παράταξη.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος ευρύτερης κινητοποίησης της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα, με σχεδιασμό σε 21 ημέρες στελέχη του κόμματος να πραγματοποιήσουν 65 περιοδείες σε 490 πόλεις με στόχο τη διασφάλιση της αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στην πόλη της Πρέβεζας τα στελέχη της Ν.Δ θα βρίσκονται στις 12:30 μ.μ και θα πραγματοποιήσουν βόλτα στην αγορά, ενώ αμέσως μετά στη 1μ.μ θα ακολουθήσει συνάντηση στο καφέ Jardin.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!