Απόλυτη επιτυχία είχε η συνάντηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με φετινό σύνθημα Invest in women: Accelerate progress, σε ελεύθερη μετάφραση Επενδύοντας στις γυναίκες: Επιταχύνετε την πρόοδο, που διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο εστιατόριο Τα Πέριξ , ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σταυρακίου Ιωαννίνων.

Ήταν μια μοναδική βραδιά με πολύ γλέντι και χορό από τις δεκάδες φίλες του συλλόγου που κατέκλυσαν το χώρο, σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πίνακας

 

Τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σταυρακίου άνοιξαν την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στην ιστορία της Γιορτής και πως αυτή καθιερώθηκε «σε ανάμνηση της μεγάλης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857, από τις εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες διαδήλωναν ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Τόνισαν παράλληλα πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τους αγώνες των γυναικών για ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα και για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις»

Ευχαρίστησαν όσους παρευρέθηκαν για την στήριξη της εκδήλωσης που αποδεικνύει τη θέληση, αλλά και τη δύναμη των γυναικών, να διαφυλάξουν και να διατηρήσουν το θεσμό, που κάθε χρόνο ελπίζουμε να προσελκύει όλο και περισσότερες φίλες .

Χαιρετισμό απηύθυνε και η κα Γιώτη Γεωργία Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, η οποία συνεχάρη τις γυναίκες του Συλλόγου για την τέλεια οργάνωση και μίλησε για τον πολυδιάστατο ρόλο των γυναικών στη σημερινή κοινωνία .

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φοντί και πίνακας

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλες τις γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν την εκδήλωση

Με εκτίμηση,
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σταυρακίου

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!