Στα Γιάννενα βρέθηκε ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, κ. Εμμανουήλ Φράγκος, το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Φράγκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στις προκλήσεις της επερχόμενης εκλογικής μάχης, τονίζοντας είναι κρίσιμο κατά την προεκλογική περίοδο να εκτεθούν στους Έλληνες πολίτες για να γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύει το κάθε κόμμα και με ποια ατζέντα κατέρχεται στις ευρωεκλογές.

Ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία χρόνια όπως είναι η ενεργειακή κρίση και η αυτάρκεια τροφίμων. Με αφορμή το τελευταίο θέμα άσκησε κριτική στην ηγεσία της ΕΕ για το λεγόμενο Green Deal που έβγαλε στους δρόμους των περισσότερων χωρών της Ευρώπης αλλά και στην έδρα της ΕΕ, τους αγρότες. Τόνισε πως όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, η ΕΕ έχει εμπλακεί ολοκληρωτικά και κακώς στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Στα κοινωνικά θέματα κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια η λεγόμενη woke ατζέντα και αποτέλεσμα αυτής είναι ο κατακερματισμός της κοινωνίας και το ξεθώριασμα των παραδόσεων. Για την παράνομη μετανάστευση, συνέχισε, μόνο η Ελληνική Λύση μιλά για απελάσεις και σφράγισμα των συνόρων ενώ τέλος το θέμα της ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ θα ανοίξει κατά την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο και γι’ αυτό ο κ. Φράγκος κάλεσε τους πολίτες να δουν τις θέσεις των κομμάτων και ζήτησε να κυριαρχήσουν οι θέσεις των κομμάτων σε αυτά τα ζητήματα.

Κάλεσε τέλος τους πολίτες να είναι δύο φορές πιο αυστηροί με τους ήδη εκλεγμένους ευρωβουλευτές που κατεβαίνουν ξανά και οποίοι πρέπει να κριθούν για όσα έκαναν και όχι για τα όσα υπόσχονται.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!