Οι νέες ταινίες ”DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA – TO THE HASHIRA TRAINING” & ” CIVIL WAR” & ” ABIGAIL” που θα προβληθούν στο ODEON PARALIMNIO by TFG στα Ιωάννινα από 18/4 έως και 24/04/2024

 

CIVIL WAR


Δράσης, Επιστημονικής Φαντασίας,  Περιπέτεια, Πολεμική

K15? 

Η Λι, μια φωτορεπόρτερ, και μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μια γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.

 

 

DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA – TO THE HASHIRA TRAINING

Φαντασίας, Περιπέτεια, Δράσης

K15?

Προκειμένου  να  γίνει  Hashira,  ο  Tanjiro  ξεκινάει  σκληρή  προπόνηση  υπό  την καθοδήγηση  του  Stone  Hashira, Himejima.  Παράλληλα,  ο  Muzan  συνεχίζει  την  αναζήτηση  των  Nezuko  και  Ubuyashiki.

Το «Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To The Hashira Training» αποτελεί την εισαγωγή στο νέο πολυαναμενόμενο κεφάλαιο της επιτυχημένης άνιμε τηλεοπτικής σειράς με εκατομμύρια θαυμαστές ανα τον κόσμο.

H ταινία υπόσχεται να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το ενδέκατο και τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, καθώς και το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο!

 

To ομώνυμο manga στο οποίο βασίζεται η σειρά έχει κυκλοφορήσει 23 τόμους, ενώ έχει ξεπεράσει τα 150 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως.

 

 

ABIGAIL

ΘρίλερΤρόμου

K18?

Όταν μια συμμορία από επίδοξους εγκληματίες απάγουν τη 12χρονη μπαλαρίνα και κόρη μιας ισχυρής φιγούρας του υποκόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν για να εισπράξουν τα λύτρα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων είναι να προσέχουν το κορίτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο απόμερο αρχοντικό, οι απαγωγείς αρχίζουν να λιγοστεύουν, ένας προς ένας, και ανακαλύπτουν με αυξανόμενο τρόμο ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι με ένα κάθε άλλο παρά φυσιολογικό μικρό κορίτσι.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!