Σε ένα ευχάριστο κλίμα και από τις δύο πλευρές, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η παράδοση της προηγούμενης διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στη νέα διοίκηση.

Η διαδικασία παράδοσης παραλαβής έγινε με την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων μεταξύ της απερχόμενου πρώην προέδρου κας. Χριστίνας Κωτσαντή και του νέου προέδρου κ. Γιώργου Καψάλη. Η κα. Κωτσαντή από πλευράς της αναφέρθηκε ακροθιγώς στις δραστηριότητες της απερχόμενης διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ενημερώνοντας παράλληλα τον νέο πρόεδρο για υποχρεώσεις που απαιτούνται από πλευράς του ιδίου και του νέου διοικητικού συμβουλίου και ολοκλήρωσε ευχόμενη καλή σταδιοδρομία στο έργο των νέων μελών.
Ο νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, κ. Καψάλης ευχαρίστησε την κα. Κωτσαντή και απευθυνόμενος προς τα νέα μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά, ευχήθηκε να έχουν μία εύρυθμη συνεργασία με στόχο την ανάδειξη του καλλιτεχνικού στοιχείου της πόλης.
Η διαδικασία έλαβε χώρα ενώπιον όλων των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία πλέον είναι τα παρακάτω:
Γεώργιος Καψάλης (Πρόεδρος)
Αγνή Δρίμτζια (Αντιπρόεδρος)
Κωνσταντίνος Κρικώνης
Σταύρος Τασιούλας
Ευάγγελος Γιανούλας
Πέτρος Παλάσχας
Σοφία Μαρκούλα
Λούλα Βέρμπη
Γεώργιος Παππάς
Γιάννης Παπαγεωργίου
Λεμωνιά Θωμά
Χαρίλαος Μάντζιος
Νικόλαος Ντάσιος
Αριστέα Λίτου
Δημήτρης Κάτσενος
Ευφροσύνη Παπαηλία
Μαργαρίτα Γκογκάκη
Χριστόδουλος Παπαρούσης
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!