Επανήλθε με νέα ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Γιάννινα για την διαιτησία και αναφέρεται στην “ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ” για την απόφαση αποβολής του Εραμούσπε στο παιχνίδι του με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ, όπως τονίζει η ανακοίνωση, διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.

Ειδικότερα αναφέρεται: “Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό. Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις «τέτοιων» διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες.

Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροι.

ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη»”

 

Η προπόνηση της Τρίτης

Με τον Μπάλαν να κάνει το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίστηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι της Τρίτης. Η προετοιμασία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου ξεκίνησε με σκοπό οι παίκτες να πάνε πιο δυνατά στη διεκδίκηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/4) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα στην ταχυδύναμη και την τακτική επικεντρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!