Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με την πραγματοποίηση Λαμπαδηδρομίας, που αναμένεται να λάβει χώρα μεταξύ 14:30 έως 16:00.
Η διέλευση των πεζών λαμπαδηδρόμων και της πομπής θα γίνει από το δυτικό κατάστρωμα της Γέφυρας (κατεύθυνση Αντίρριο προς Ρίο).
Για το διάστημα αυτό και για λόγους ασφαλείας, με επιμέλεια της Τροχαίας, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
-Στο διάστημα από 14:30 έως 16:00 θα υπάρξει ολική διακοπή κυκλοφορίας στον δυτικό κλάδο της Γέφυρας που εξυπηρετεί την κατεύθυνση προς Αθήνα / Πάτρα. Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Αντιρρίου στο τοπικό οδικό δίκτυο και το πορθμείο. Αναμενόμενη διάρκεια του αποκλεισμού είναι η 1 ώρα. Στην κατεύθυνση προς Ιωάννινα / Αντίρριο, θα υπάρξουν 1-2 ολιγόλεπτες ανασχέσεις κυκλοφορίας όπου η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.
Ο ανατολικός χώρος στάθμευσης κοινού θα είναι κλειστός από τις 20:00 την Τετάρτη 24 Απριλίου και μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Επιπλέον, στις 25 Απριλίου, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα μπορεί να εξυπηρετεί μόνο τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!