Ο πρόεδρος του κινήματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός θα έρθει στα Ιωάννινα την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 και ώρα 7μμ, για να συμμετάσχει στην κεντρική εκδήλωση της Ηπείρου, που θα διοργανώσει το Κίνημα, ενόψει των Ευρωεκλογών στο Ξενοδοχείο The Lake Hotel, Αχέροντος 4.

Θα συνοδεύεται από δεκατέσσερις υποψηφίους Ευρωβουλευτές, που με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Ζλατίντση Παρασκευή, Ιατρίδου Δέσποινα, Ιντζές Ιωάννης, Καλυβιώτης Ραφαήλ, Κυριακού Κωνσταντίνος, Μαγγίνα Μαρίνα, Μακρυδάκη Φιλοθέη, Μεταλληνός Δημήτριος, Μπαλιάκας Κωνσταντίνος, Πελίδου Συγκλητή-Ερριέτα, Σαμαράς-Χριστιανίδης Ανέστης, Τσαρούχα Ζωή, Χατζηδάκης Κωνσταντίνος, Χιωτακάκος Δημήτριος.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΝΙΚΗΣ από ολόκληρη την Ήπειρο, να δώσουν δυναμικό παρών στην προεκλογική αυτή εκδήλωση για να “διεκδικήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει” στην “Ευρώπη που θέλουμε”.

Η επιλογή Ευρωβουλευτών είναι μια κρίσιμη και υπεύθυνη διαδικασία. Δεν πρέπει να υπάρξει αδιαφορία και αποχή των πολιτών από την ψηφοφορία στις 9 Ιουνίου 2024.

Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ. Ας κάνουμε διψήφιο το ποσοστό της.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!