Αποκλειστικά στην εκπομπή «Φως Στο Τούνελ» μίλησε ο Αλέξανδρος Κόντος, εμφανώς μετανιωμένος για τον τρόπο που μίλησε στον αδελφό του, Χαράλαμπο, σπρώχνοντάς τον στη φυγή.
Αναλυτικότερα, ο κ. Κόντος επεσήμανε πως ο 58χρονος αδελφός του, με τον οποίο έμεναν μαζί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, ήταν ένας κοινωνικός άνθρωπος που δεν είχε διαφορές με κανέναν.
«Ο αδελφός μου δεν εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Όταν χάσαμε τη μάνα μας, τον έπιασε μία στενοχώρια.
Κλείστηκε στον εαυτό του και τον πήρε από κάτω. Προσπαθούσε να με βοηθήσει, αλλά εγώ δεν του φέρθηκα καλά, ήμουν κάπως απότομος μαζί του.
Έφυγε από μένα κι ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Δεν έχει φύγει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Εγώ φοβάμαι για το χειρότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο αδελφός του, κατά τη φυγή του, δεν πήρε ούτε κινητό ούτε την ταυτότητά του.
«Τον Ιούλιο που χάθηκε, δεν πήρε ούτε το κινητό, ούτε την ταυτότητά του μαζί. Τον ψάχναμε μέχρι το πρωί και αμέσως μετά ήρθε και η Ασφάλεια και τον έψαχναν παντού. Δεν βρέθηκε τίποτα, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Μία βδομάδα διήρκησαν οι έρευνες με drone και σκυλιά. Μου έλεγαν ότι τον σκότωσα εγώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Αν έχει κάνει κάτι κακό, θα είναι σαν να τον σκότωσα εγώ με τα λόγια που του είπα. Ήταν βαριά, τον έβρισα χυδαία. Ξέσπαγα σε αυτόν. Ελπίζω να βρεθεί ένας και να μας πει που βρίσκεται, για να ηρεμήσω κι εγώ, γιατί με έχει πάρει η κατηφόρα», σχολίασε ο κ. Κόντος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!