Η συμμετοχή του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας στο 3ο Διεθνές Μαθητικό συνέδριο στην Πράγα κέρδισε τις εντυπώσεις. Ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο της ELEMASYN το οποίο διοργανώθηκε στην Πράγα της Τσεχίας, όπου παρουσίασε στις 2 Μαρτίου ερευνητική εργασία με θέμα: “Αειφορία και άυλος Πολιτισμός – Η λαογραφία του τόπου μας ως μέσο συνειδητοποίησης της πολιτισμικής μας ταυτότητας”.

Η δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο πολυήμερης εκδρομής κατά την οποία η ομάδα επισκέφτηκε το Βελιγράδι, τη Μπρατισλάβα, τη Βιέννη, την Πράγα και τη Βουδαπέστη αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Η παρουσίαση κέρδισε τις εντυπώσεις και δέχτηκε θετικά σχόλια από τους διοργανωτές και τα άλλα σχολεία που παρευρέθηκαν.

 

“Ευχαριστούμε την ELEMASYN για την άρτια διοργάνωση του συνεδρίου, την ομάδα των μαθητών μας που επιμελήθηκε την εκπόνηση και παρουσίαση της εργασίας, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη διοργάνωση αυτής της δράσης” αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!