Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία Βίκος Α.Ε., η οποία ξεχώρισε για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην κατηγορία “Επενδύσεις”, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων “Ελληνική Αξία” 2022. Τον θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από κορυφαίους ομίλους της χώρας, σε μια βραδιά που επιβραβεύτηκε η βιομηχανική αριστεία, και τέθηκαν τα θεμέλια εξέλιξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η Βίκος Α.Ε. ξεχώρισε για το ύψος της επένδυσης που πραγματοποίησε εντός του 2021, το οποίο ξεπέρασε το 5% του κύκλου εργασιών της. Επιπλέον, σημαντική κρίθηκε η συνολική επένδυση, αλλά και η δαπάνη για μηχανολογικό εξοπλισμό, που παρατηρήθηκαν την τελευταία πενταετία. Στο πλαίσιο αυτό, το βραβείο “Επενδύσεις” επισφραγίζει την ηγετική θέση που καταλαμβάνει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε. στον κλάδο της, και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επόμενη μέρα της ανάπτυξής της, καθώς συμπίπτει με τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας και την ολοκλήρωση ενός ακόμα σημαντικού κύκλου επενδύσεων.

Σε δήλωσή του κατά την απονομή του βραβείου, ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Βίκος, ανέφερε:”Η Βίκος Α.Ε. ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο επενδύσεων, με νέα προϊόντα και άνοιγμα σε νέες αγορές. Μια ελληνική – οικογενειακή επιχείρηση που αντλεί τη δύναμή της από τις πηγές της Ηπείρου, αναπτύσσεται και κοιτά ευθέως τον πολυεθνικό ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας να δημιουργεί πραγματικά “Ελληνική Αξία”. Αξία που επιστρέφει στην τοπική κοινωνία και συμβάλει στην περιφερειακή ανάπτυξη. Επιτρέψτε μου, όμως, να κάνω μια αναφορά στην ψυχή της Βίκος, που είναι οι άνθρωποί της. Αυτό το βραβείο τους ανήκει.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!