Ευχές για ένα δημιουργικό και μουσικό έτος αντάλλαξαν μαθητές, καθηγητές και γονείς στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα της Θεοφανείου, όπου ο πατέρας Φώτιος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός ευχαρίστησε τους γονείς τους δασκάλους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά στην μουσική τους πορεία. “Είμαστε πολύ περήφανοι για το επίπεδο των διδασκόντων αλλά και το επίπεδο των μαθητών” είπε ο κ. Αργυρός.

Αμέσως μετά ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γιώργος Χλίτσιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην 35ετη επιτυχημένη πορεία του Δημοτικού ωδείου και στάθηκε ιδιαίτερα στις απολυτήριες εξετάσεις της φετινής χρονιάς σε πιάνο, μονωδία και για πρώτη φορά σε ένα από λαϊκά όργανα, τα οποία το κράτος αναγνώρισε, τονίζοντας ότι ο δημοτικό ωδείο Πρέβεζας είναι ίσως από τα πρώτα Ωδεία που κατάφερε να θεσμοθετήσει αυτή τη νέα ειδικότητα.

Οι δύο τυχεροί του νομίσματος έλαβαν δώρα από τα καταστήματα “ρυθμός” και Music Store, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση – ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Ωδείου, όπου δόθηκαν και οι έλεγχοι προόδου του πρώτου εξαμήνου.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!