Συμπολίτες μας που διαμένουν ή διατηρούν επιχειρήσεις στην περιοχή από την Λ.Νιάρχου έως το Πανεπιστήμιο,το αμαξοστάσιο και περιοχές της Πεδινής προς την Εθνική Οδό , έχουν μείνει  από το μεσημέρι της Παρασκευής  χωρίς νερό!
Η ΔΕΥΑΙ αδυνατεί να επιδορθώσει την βλάβη και μάλιστα σε ανακοίνωση που απέστειλε πριν από λίγο, αναφέρει πως η βλάβη προέκυψε το Σάββατο και όχι την Παρασκευή το μεσημέρι όπως υποστηρίζουν οι συμπολίτες μας…Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ:
“Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ κατανοεί απολύτως τις διαμαρτυρίες κατοίκων και επιχειρηματιών από την περιοχή της Πεδινής που παραμένουν χωρίς νερό από το Σάββατο και ζητά με απόλυτη ειλικρίνεια συγνώμη για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.
Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα συνεργεία της επιχείρησης καταβάλουν προσπάθεια προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτια που το προκάλεσαν και το σημείο της βλάβης, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει γίνει εφικτό μέχρι αυτή τη στιγμή.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και μόλις το σημείο εντοπιστεί θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.
Εξ αιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος παραμένει χωρίς νερό τμήμα της Πεδινής.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!