Με γιορτινές μελωδίες και την παρουσία πλήθους κόσμου, παρά τη βροχή, έγινε η φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο, η φάτνη, το έλκηθρο και το «τούνελ των αστεριών», κυριαρχούν στο κέντρο της πόλης και συμπληρώνουν την γιορτινή της εικόνα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου έδωσε το εορταστικό έναυσμα μεταφέροντας προς όλους τις ευχές και το μήνυμα του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

«Σας μεταφέρω το μήνυμα και τις ευχές του Δημάρχου μας Μωυσή Ελισάφ για καλές γιορτές, με ελπίδα, αισιοδοξία και ειρήνη. Με περισσότερο φως που θα διώξει την καταχνιά και κάθε δυσάρεστη σκέψη και συνθήκη. Με περισσότερο φως για αλληλεγγύη, στήριξη και ενότητα» σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου.

Φέτος και μετά από μεγάλο διάστημα περιοριστικών μέτρων όλοι και όλα επιστρέφουν στην εορταστική κανονικότητα.

Η πόλη των Ιωαννίνων φόρεσε τα γιορτινά της ενώ με τις εκδηλώσεις που θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες θα προσφέρει μοναδικές στιγμές σε ντόπιους και επισκέπτες.

«Μετά από δύο χρόνια δύσκολα, που γιορτάσαμε σε ειδικές συνθήκες και με περιοριστικά μέτρα, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Και στην εορταστική κανονικότητα.

Ο Δήμος, με όλες τις δομές του Πνευματικού Κέντρου και του Δημοτικού Θεάτρου θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων τις επόμενες ημέρες.

Οι φετινές εκδηλώσεις για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία τόσο για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της πόλης, όσο και για την ενίσχυση της ταυτότητας και της εικόνας της για τους ίδιους τους πολίτες και τους επισκέπτες της.

Η πόλη μας άλλωστε εξελίσσεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες και τις ημέρες των εορτών» ανέφερε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου έκανε μία σύντομη και περιεκτική αναφορά στα έργα που εξελίσσονται και απαντούν σε προβλήματα ετών ενώ έκανε ειδική μνεία στην κεντρική πλατεία τονίζοντας ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα κλείσει ώστε να ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης.

«Η πλατεία φωταγωγείται.. Και είναι η τελευταία φορά που στολίζεται με την συγκεκριμένη της μορφή. Αμέσως μετά τις γιορτές η πλατεία θα κλείσει και θα ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης. Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα γιορτάζουμε σε μία νέα πλατεία, σύγχρονη που θα είναι τόπος συνάντησης και αναψυχής για όλους μας» τόνισε.

Δίνοντας το σύνθημα για τη φωταγώγηση μετέφερε τις ευχές όλου του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ημέρες των εορτών.Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!