Με τον κύκλο της εσωτερικής ανασυγκρότησης να έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για το ΠΑΣΟΚ-ΝΙΝΑΛ  δεν είναι άλλο από τα ψηφοδέλτια, μια διαδικασία που θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Βαγγέλης Αργύρης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στη τελευταία  συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- πολλοί εξ αυτών θα δώσουν τη μάχη του «σταυρού»- ότι γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του Ιούλη το 80% των ψηφοδελτίων, ενώ υπογράμμισε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ένταξη στη λίστα κάθε εκλογικής περιφέρειας. Άφησε να εννοηθεί ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι περνούν από κρησάρα και τους διαβεβαίωσε ότι οι λίστες θα έχουν ισχυρές δόσεις ανανέωσης, μαχητικές γυναίκες και πρόσωπα από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα των εκλογικών περιφερειών, χώρο εργασίας κα.

Στα Γιάννενα

Ας δούμε τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» για την λίστα  ή «παίζουν» δυνατά για μια θέση.

Στα Γιάννενα υποψήφιοι θα είναι ο  Σωτήρης Ζαρπαλάς από τη νέα γενιά, ο Κώστας Γάτσιος και ο Θανάσης Μανταλόβας, ενώ θεωρείται πιθανή η κάθοδος των  Γιάννη Τσίμαρη και Δημήτρη Δημητρίου.

Πρόβλημα υπάρχει με τις τρεις θέσεις των γυναικών στο ψηφοδέλτιο, μιας και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχουν. εισπράξει αρκετά “Όχι”…

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!