Πενήντα πέντε χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας στην κατασκευή στρωμάτων, είναι ίσως το σημαντικότερο κριτήριο που μπορεί να σας οδηγήσει να εμπιστευτείτε ένα από τα προϊόντα της Dreamstrom! Από το 1966 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές προϊόντων ύπνου σε πανελλαδική κλίμακα. Η εταιρεία μέσα από αυστηρές διαδικασίες επιλογής, απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με το μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την παροχή σταθερά υψηλών υπηρεσιών. Αυτή τη στιγμή κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία από ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα σε διαστάσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Τα τεχνολογικά μέσα και η πείρα ετών μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που ανταποκρίνονται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Κατασκευάζουμε υποστρώματα (κρεβάτια) και κεφαλάρια με ευελιξία στις διαστάσεις και την επιλογή υφασμάτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Η ποιότητα κατασκευής τους εγγυάται αντοχή και ανθεκτικότητα για μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές.

Επιπρόσθετα κατασκευάζουμε ανωστρώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά στρωμάτων και μαξιλαριών (αδιάβροχα και καπιτονέ) σε ποικιλία υλικών και διαστάσεων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες, πετσέτες προσώπου και μπάνιου, μπουρνούζια, ποδόμακτρα, παπλώματα, κουβέρτες και σε είδη amenities (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπουνάκια, παντόφλες κλπ.). Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας δεν σταματούν ποτέ κατά την παράδοση του τελικού προϊόντος. Καίριο σημείο στις διαχρονικές συνεργασίες αποτελεί ο τομέας της συντήρησης και υποστήριξης.

Έχοντας λοιπόν σαν στόχο το χτίσιμο μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες μας, καλύπτουμε αδιάκοπτα και άμεσα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει οποιαδήποτε στιγμή. Τα προϊόντα μας θα τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.dreamstrom.gr, ή μπορείτε να έρθετε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του εργοστασίου μας στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων ή να προγραμματίσουμε κάποιο ραντεβού στον δικό σας χώρο. Θα χαρούμε ιδιαίτερα για μια προσωπική γνωριμία μαζί σας!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!