Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ολοκληρώνει την 9η ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική της περίοδο παρουσιάζοντας την κεντρική της συναυλία, με τίτλο «Από τον 17ο στον 20ο αιώνα».

Θα ακουστούν αντιπροσωπευτικά έργα της μουσικής δημιουργίας των τελευταίων 4 αιώνων, κορυφαίων συνθετών όπως του Ιταλού Antonio Vivaldi, του Αυστριακού Wolfgang Amadeus Mozart, του Γάλλου Maurice Ravel και του Μεξικάνου Arturo Márquez. Την Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθύνει ο αρχιμουσικός Γιώργος Χλίτσιος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 8:30 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΟΡΧΗΣΥΡΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΝΙΥΙΑΝΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 60 ΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗ MIO ΙΩΑΝΝΤΝΩΝ Από Απότο τον 17o, στον Wolfgang Amadeus Mozart Antonio Vivaldi 200 αιώνα μια συναυλία με έρνα TWV: Arturo Maurice Marquez Ravel ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ΏΡΑ 20:30 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΠΣΓΙΚΟΣΠΟΛΥΧΩΡΟΣΔΗΝ.ΧΑΙΤΙΗΣ" "AHΜ ΧΑΤΖΗΣ" ఏ χρόνια Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων"

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!