«Άγνωστοι αι βουλαί του Κυριάκου» ήταν το σκωπτικό σχόλιο του αρχηγού του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Άρτα και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πιθανή ημερομηνία των εκλογών, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε: «Θα δούμε… άγνωστοι αι βουλαί του Κυριάκου».

Προηγήθηκε σύσκεψη με φορείς στο Εργατικό Κέντρο της πόλης όπου μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμοας δήλωσε: «Σήμερα επισκεπτόμαστε την Άρτα, σε μια περίοδο έντονων διεργασιών και πολιτικών εξελίξεων, μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και ο λαός στο νομό της Άρτας, όπως και σε όλη την Ελλάδα».

«Η νεολαία, επίσης, οι συνταξιούχοι και μια σειρά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους που δουλεύουν στις βιομηχανίες της περιοχής, στο εμπόριο, σε άλλους τομείς, όπως είναι η αγροτική παραγωγή, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε ως εξής:

«Θα προβάλλουμε αυτά τα ζητήματα και μέσα στη Βουλή και έξω απ’ αυτή, με τους καθημερινούς μας αγώνες, έτσι ώστε να επιλυθούν, να υπάρξουν ανάσες ανακούφισης. Αλλά, κυρίως, θα καλέσουμε και τον λαό της Άρτας να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ και στις ερχόμενες εκλογές αλλά και παντού, στις αρχαιρεσίες των σωματείων, ομοσπονδιών, μαζικών φορέων, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του χρόνου, πρώτα απ’ όλα στη μάχη των βουλευτικών εκλογών την Άνοιξη. Γιατί είναι η μόνη λύση σήμερα που μπορεί πραγματικά να πιέσει τις κυβερνήσεις, να πιέσει τα υπουργεία, να κάνει τον λαό πραγματικά πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!