«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

«Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσάς και όχι του Χριστού. Όλα κομμένα και ραμμένα που εκδιώκει και την πίστη και την πατρίδα και την οικογένεια. Δικαιοσύνη όσο σας δικαιώνει αντί να σας καταδικάζει για τα λάθη σας. Υπευθυνότητα και υποχρέωση να έχει ο πολίτης και όχι το κράτος. Όχι εσείς που μας διαβεβαιώνει ότι είμαστε ασφαλείς ενώ συμβαίνει το αντίθετο» πρόσθεσε.

«Απέναντι σε αυτήν την κοινωνία στέκεστε πρωθυπουργέ ενώ ισχυρίζεστε ότι δεν είναι δικό σας λάθος. Πώς θα εξυπηρετήσετε τον σκοπό σας ως κυβέρνηση; Λυπάστε και απολογείστε επικριτικά» σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Νατσιός.

«Τι έργο επιτελείτε και για ποια κοινωνία δουλεύετε; Μια κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη» υποστήριξε.

«Εσείς δεν ακούτε, μόνο τα ροδάκια της καρέκλας σας ακούτε. Σίγουρα η αλαζονεία του Καραμανλή δεν προκύπτει από το ανύπαρκτο έργο του εκτός αν ήθελε αν μείνει ως ανύπαρκτος. Τόσο τίμιος που ενώ ωρυοταν για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου δέχτηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή. Ευτυχώς η ανάκριση ήταν τίμια. Πάλι καλά που οι συνάδελφοι του δεν τον προστατεύουν. Συνειδητά οι χειραψίες. Συνειδητά και ο κ. Καραμανλής που απέφυγε να κοιτάξει οπουδήποτε αλλού πέρα από τους υποστηρικτές του. Μήπως θέλετε να σας ζητήσει και συγγνώμη ο ελληνικός λαός;» σχολίασε για την ομιλία του πρώην υπουργού.

«Πρέπει όλοι μας απευθυνόμενοι στα παιδιά που η κρατική ανικανότητα έκοψε τη δροσιά τους στα Τέμπη να τους πούμε ότι δεν προλάβαμε να σας πούμε συγγνώμη. Δε σταθήκαμε ούτε σωστοί πολίτες ούτε σωστοί πολιτικοί. Υποδεχθήκαμε τα νιάτα σας στη χώρα του πάμε και όπου βγει.Σε μια Ελλάδα που οι τελευταίες κυβερνήσεις την κατάντησαν τόσο διεφθαρμένη να σκοτώνει τα παιδιά της» κατέληξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!