Για μία ακόμη χρονιά, αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ στα Διεθνή Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες.

Στις φετινές 18ες αξιολογήσεις του International Taste Institute, βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε διεθνείς διακρίσεις και στις 7 υποψηφιότητες με τις οποίες συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν το φυσικό & προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ, το Κεφίρ με Στέβια & Κόκκινα Φρούτα, καθώς και το Στραγγιστό Γιαούρτι της Φάρμας με 0% λιπαρά. Παράλληλα, και οι δύο νέες προτάσεις για το 2022 της Φάρμας Κουκάκη στην κατηγορία γάλακτος ξεχώρισαν στην πρώτη τους ήδη εμφάνιση.  Mε το νέο διπλοφιλτραρισμένο Γάλα Φάρμας Πλήρες 3,9% που λανσαρίστηκε στις αρχές του έτους να αποσπά την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων και το αντίστοιχο Γάλα Φάρμας Ελαφρύ 1,5% να συλλέγει το πρώτο του αστέρι. Με βαθμολογία που ξεπέρασε το 70% τιμήθηκαν επίσης το Παραδοσιακό κατσικίσιο Γιαούρτι και το Επιδόρπιο Κρέμα Βανίλια της Φάρμας, προσθέτοντας δύο ακόμη αστέρια στη λίστα των διακρίσεων.

Τα βραβευμένα προϊόντα της Φάρμας ΚΟΥΚΑΚΗ θα τα βρείτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε όλη την ‘Ηπειρο κι αν δεν τα βρείτε, ζητήστε τα.

Διακίνηση για την Ήπειρο ΓΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΟΕ ΒΙΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΛ 2651057732 [email protected]


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!