Συνταξιούχος με τρία παιδιά βρέθηκε στον δρόμο αφού το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό από Fund, στην Καλαμαριά.

Το αρχικό δάνειο που είχε λάβει ο κ. Παπάζογλου και η σύζυγος του, ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ και ενώ αρχικά αποπληρωνόταν κανονικά, όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά τους δραστικά, σταμάτησαν να πληρώνουν και το οφειλόμενο ποσό εκτοξεύτηκε στις 180.000 ευρώ.

Όπως καταγγέλλει η τράπεζα πούλησε το δάνειο σε Fund, χωρίς να τους ενημερώσει.

Όπως έχει καταγγείλει κατά τις δύο προηγούμενές απόπειρες έξωσης ο Φώτης Παπάζογλου δεν έγινε καμία προσπάθεια από το fund, το οποίο αγόρασε το δάνειο από τράπεζα, να γίνει διακανονισμός αν και ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή για ρύθμιση.

Μιλώντας στο OPEΝ, ανέφερε πως ο ίδιος κινήθηκε νομικά και έψαξε να βρει να βγάλει μία άκρη.

«Το δάνειο μας πουλήθηκε σε fund χωρίς να μας ενημερώσουν, ούτε σε τι ποσό πουλήθηκε. Ψάξαμε τα funds, βρήκαμε άδεια γραφεία στο Δουβλίνο, πουλήθηκαν σε άλλα funds στς Βρυξέλλες που ήταν πιτσαρία…!».

«Ήρθαν λεωφορεία με αστυνομικούς, ήταν πάνω από 50… Σπάσανε την πόρτα, πέταξαν τα πράγματά μας έξω χωρίς να περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεσή μας» περιέγραψε ο κύριος Παπάζογλου.

«Το σπίτι το πήρε ένας ιδιώτης που τον ψάχνουμε 8 μήνες και δεν υπάρχει πουθενά…» πρόσθεσε.

Όσο για το αν κατάφερε ποτέ να έρθει σε επαφή με τα fund είπε «Τους ψάξαμε παντου και στο Δουβλίνο και τις Βρυξέλλες, δεν υπήρχαν…»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!