Κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022 από το Αθηνόραμα, που έγινε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε ο Γιαννιώτης σεφ Κίμων Λίγδας.

Ο Κίμων Λιγδάς, σεφ του εστιατορίου ElRestoBar του ξενοδοχείου Agapitos Villas δήλωσε στη εφημερίδα «Θεσσαλία» μεταξύ άλλων ότι «Με το ένα μάτι στο παρελθόν και το άλλο μάτι στο μέλλον, δίνουμε βάση στις πρώτες ύλες που μας χαρίζει η Μαγνησία και με καινούργιο εξοπλισμό και τεχνικές, προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Με τη μεγάλη συμβολή του Βαγγέλη Αγαπητού, με τον οποίον γνωριζόμαστε χρόνια και όλης της ομάδας του ElRestoBar, γίνεται μια εξαιρετική δουλειά».

Το ξενοδοχέιο  Agapitos Villas & Guesthouses έχει βραβευτεί πάρα πολλές φορές για την ποιότητα που προσφέρουν τα δωμάτια του και είναι μέλος των Small Elegant Hotels, Η οικογένεια Αγαπητού στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο, έχει ισχυρούς δεσμούς και με την πόλη των Ιωαννίνων, μιας και η Ελένη Αγαπητού, έχει διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν διευθύντρια των φυλακών Σταυρακίου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!